Christian Jansen - den hurtigste af dem alle06-07-2024 - 21:39

Med flere til omspringning imponerende Christian publikummet med sin tid

Så blev dette års Grand Prix og Derby afsluttet med vilde tider og talent på hesteryg!

Stutteri Ask Bækgaarden Grand Prix blev vundet af Christian Jansen, som tog hjem med 30.000 kr. i lommen og en ny Renaissance-sadel til en værdi på over 40.000 kr.

Der var kamp til stregen med flere ryttere i omspringning. Christian vandt med knap 0,3 sekunder foran Kasper H. Hansen, der tog andenpladsen og en præmie på 15.000 kr.

Publikum holdt vejret under de spændende runder, og stemningen var elektrisk. Det var en fornøjelse at se så mange dygtige ryttere og imponerende heste levere toppræstationer på banen.

Vi vil gerne takke alle, der gjorde dette stævne muligt – fra ryttere og trænere til dommere og frivillige. Jeres dedikation og hårde arbejde har været med til at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Og en stor tak til vores sponsorer, Renaissance og A Bit More for deres generøse bidrag til præmiepuljen.

Tak for et stævne, der holdt alle på kanten af sædet i spænding. Vi ser allerede frem til næste år og håber at se jer alle igen til endnu en fantastisk festival!